Green Chilli Price Today in Surat District | All Mandis
Welcome to Mandi Bhav India. On this page you will find today's Green Chilli market prices in Surat district of Gujarat state. You can get information on prices of all types of fruits, vegetables, and grains in all major and minor mandis of Gujarat here.
According to latest info, average price of Green Chilli in Surat district mandis is ₹2,500 /quintal. In the last week, minimum price was ₹2,000 /quintal in Surat Mandi and maximum price was ₹7,000 /quintal in Surat Mandi. Prices of Green Chilli from 10 mandis in Surat district of Gujarat are given on Mandi Bhav India.
This data was last updated on 24 Dec 2025.
Green Chilli Price Today in Surat District | All Mandis
| Commodity | District | Mandi | Green Chilli Price | Update |
|---|---|---|---|---|
| Green Chilli | Surat | Surat (Surat) | 3000 to 7000 ₹Quintal | 24 Dec 2025 |
| Green Chilli | Surat | Surat (Surat) | 2000 to 4000 ₹Quintal | 6 Nov 2025 |
| Green Chilli | Surat | Nizar (Nizar) | 2955 to 3145 ₹Quintal | 4 Sep 2025 |
| Green Chilli | Surat | Mandvi (Mandvi) | 750 to 750 ₹Quintal | 12 May 2022 |
| Green Chilli | Surat | Valod(Buhari) (Valod(Buhari)) | 2550 to 3500 ₹Quintal | 22 Oct 2021 |
| Green Chilli | Surat | Kadod (Kadod) | 1500 to 1500 ₹Quintal | 12 Oct 2021 |
| Green Chilli | Surat | Vyara (Vyara) | 2000 to 2500 ₹Quintal | 6 Sep 2021 |
| Green Chilli | Surat | Mandvi (Mandvi) | 1560 to 2590 ₹Quintal | 29 Apr 2021 |
| Green Chilli | Surat | Songadh (Songadh) | 3800 to 3800 ₹Quintal | 2 Apr 2020 |
| Green Chilli | Surat | Bardoli (Bardoli) | 4150 to 4150 ₹Quintal | 15 Mar 2019 |
Notes*
- All Rates are Shown as quintal(100 Kg)
- Rates subject to change
- These rates are may or may not correct, consider these rates only to know position of market
हरी मिर्च का उपयोग पूरी दुनिया में एक खाद्य पदार्थ के रूप में किया जाता है। इसका उत्पादन पूरे विश्व में होता है। इसकी मांग पूरे साल भर रहा करती है । मिर्च का जायका काफी तीखा होता है। इसका उपयोग अचार ,मसाले ,सब्जी, औषधि और चटनी बनाने में किया जाता है। मिर्च में तीखापन कैप्साइलीन नामक तत्व के कारण होता है ।मिर्च खून को पतला करने और दिल की बीमारियों को दूर करने के लिए काफी मददगार होता है ।इसकी खेती हर तरह की मिट्टी में हो सकती है।इसकी खेती साल में तीन बार की जाती है ,पहली बुवाई जून-जुलाई महीने में और दूसरी बुवाई सितंबर अक्टूबर महीने में तीसरी बुवाई फरवरी-मार्च महीने में होती है।
भारत मे हरी मिर्च की खेती– भारत में हरी मिर्च 17 वी सदी में पुर्तगालियों के द्वारा गोवा में लाई गई और इसके बाद यह पूरे देश में बड़ी तेजी से फैल गई। भारत में हरी मिर्च का उत्पादन करने वाले राज्य आंध्रप्रदेश, कर्नाटक, उड़ीसा , महाराष्ट्र, राजस्थान, तमिलनाडु आदि है।
हरी मिर्च की उन्नत किस्मे – अर्का मेहना, अर्का श्वेता, काशी सूर्य, पूसा सदाबहार, काशी अनमोल, काशी विश्वनाथ, जवाहर मिर्च 283, जवाहर मीर्च 218, अर्का सुफल आदि कुछ हरी मिर्च की उन्नत किस्मे है।
Green Chilli, Ajwan, Ambada Seed, Arhar (Tur/Red Gram)(Whole), Arhar(Tur/Red Gram)(Whole), Avare Dal, Bajra(Pearl Millet/Cumbu), Banana - Green, Barley (Jau), Beans, Beetroot, Bengal Gram(Gram)(Whole), Bhindi(Ladies Finger), Big Gram, Bitter gourd, Black Gram (Urd Beans)(Whole), Black Gram Dal (Urd Dal), Black Gram(Urd Beans)(Whole), Bottle gourd, Brinjal, Bull, Cabbage, Capsicum, Carrot, Castor Seed, Cauliflower, Chapparad Avare, Chennangi Dal, Chili Red, Chilly Capsicum, Chrysanthemum(Loose), Cluster beans, Coconut, Coconut Seed, Coriander(Leaves), Cotton, Cotton Seed, Cow, Cowpea (Lobia/Karamani), Cowpea(Veg), Cucumbar(Kheera), Cummin Seed(Jeera), Drumstick, Elephant Yam (Suran), Elephant Yam(Suran)/Amorphophallus, French Beans (Frasbean), French Beans(Frasbean), Garlic, Ginger(Dry), Ginger(Green), Goat, Gram Raw(Chholia), Green Avare (W), Green Chilli, Green Gram (Moong)(Whole), Green Gram(Moong)(Whole), Ground Nut Seed, Groundnut, Groundnut pods (raw), Groundnut pods(raw), Guar, Guar Seed(Cluster Beans Seed), Indian Beans (Seam), Indian Beans(Seam), Jowar(Sorghum), Kabuli Chana(Chickpeas-White), Kartali (Kantola), Kartali(Kantola), Kulthi(Horse Gram), Leafy Vegetable, Lemon, Lentil (Masur)(Whole), Little gourd (Kundru), Little gourd(Kundru), Long Melon(Kakri), Lotus Sticks, Maize, Mango, Mango (Raw-Ripe), Mango(Raw-Ripe), Masur Dal, Methi(Leaves), Moath Dal, Mustard, Onion, Other Pulses, Paddy(Common), Paddy(Dhan)(Basmati), Paddy(Dhan)(Common), Papaya (Raw), Papaya(Raw), Peas cod, Peas(Dry), Pegeon Pea (Arhar Fali), Pegeon Pea(Arhar Fali), Pointed gourd (Parval), Pointed gourd(Parval), Potato, Pumpkin, Raddish, Ragi (Finger Millet), Rat Tail Radish (Mogari), Rat Tail Radish(Mogari), Red Gram, Rice, Ridgeguard(Tori), Round gourd, Safflower, Sesamum(Sesame,Gingelly,Til), She Buffalo, Snakeguard, Soyabean, Spinach, Sponge gourd, Sunflower, Surat Beans (Papadi), Surat Beans(Papadi), Sweet Potato, Tamarind Fruit, Tinda, Tomato, Toria, Turmeric (raw), Turmeric(raw), Walnut, Wheat, Yam (Ratalu), Yam(Ratalu) etc. are sold in Surat District. Through this website you can get latest price updates in Surat District.