Green Chilli Price Today in North Tripura District | All Mandis
Welcome to Mandi Bhav India. On this page you will find today's Green Chilli market prices in North Tripura district of Tripura state. You can get information on prices of all types of fruits, vegetables, and grains in all major and minor mandis of Tripura here.
According to latest info, average price of Green Chilli in North Tripura district mandis is ₹9,925 /quintal. In the last week, minimum price was ₹6,900 /quintal in Kadamtala Mandi and maximum price was ₹15,000 /quintal in Panisagar Mandi. Prices of Green Chilli from 9 mandis in North Tripura district of Tripura are given on Mandi Bhav India.
This data was last updated on 24 Dec 2025.
Green Chilli Price Today in North Tripura District | All Mandis
| Commodity | District | Mandi | Green Chilli Price | Update |
|---|---|---|---|---|
| Green Chilli | North Tripura | Kanchanpur (Kanchanpur) | 11000 to 12000 ₹Quintal | 24 Dec 2025 |
| Green Chilli | North Tripura | Dasda (Dasda) | 14000 to 16000 ₹Quintal | 19 Dec 2025 |
| Green Chilli | North Tripura | Panisagar (Panisagar) | 6900 to 7000 ₹Quintal | 17 Dec 2025 |
| Green Chilli | North Tripura | Panisagar (Panisagar) | 14900 to 15000 ₹Quintal | 17 Dec 2025 |
| Green Chilli | North Tripura | Kadamtala (Kadamtala) | 6900 to 7000 ₹Quintal | 12 Dec 2025 |
| Green Chilli | North Tripura | Panisagar (Panisagar) | 7900 to 8000 ₹Quintal | 3 Dec 2025 |
| Green Chilli | North Tripura | Kadamtala (Kadamtala) | 9900 to 10000 ₹Quintal | 28 Nov 2025 |
| Green Chilli | North Tripura | Panisagar (Panisagar) | 7900 to 8000 ₹Quintal | 12 Nov 2025 |
| Green Chilli | North Tripura | Kadamtala (Kadamtala) | 6600 to 7000 ₹Quintal | 5 Mar 2023 |
Notes*
- All Rates are Shown as quintal(100 Kg)
- Rates subject to change
- These rates are may or may not correct, consider these rates only to know position of market
हरी मिर्च का उपयोग पूरी दुनिया में एक खाद्य पदार्थ के रूप में किया जाता है। इसका उत्पादन पूरे विश्व में होता है। इसकी मांग पूरे साल भर रहा करती है । मिर्च का जायका काफी तीखा होता है। इसका उपयोग अचार ,मसाले ,सब्जी, औषधि और चटनी बनाने में किया जाता है। मिर्च में तीखापन कैप्साइलीन नामक तत्व के कारण होता है ।मिर्च खून को पतला करने और दिल की बीमारियों को दूर करने के लिए काफी मददगार होता है ।इसकी खेती हर तरह की मिट्टी में हो सकती है।इसकी खेती साल में तीन बार की जाती है ,पहली बुवाई जून-जुलाई महीने में और दूसरी बुवाई सितंबर अक्टूबर महीने में तीसरी बुवाई फरवरी-मार्च महीने में होती है।
भारत मे हरी मिर्च की खेती– भारत में हरी मिर्च 17 वी सदी में पुर्तगालियों के द्वारा गोवा में लाई गई और इसके बाद यह पूरे देश में बड़ी तेजी से फैल गई। भारत में हरी मिर्च का उत्पादन करने वाले राज्य आंध्रप्रदेश, कर्नाटक, उड़ीसा , महाराष्ट्र, राजस्थान, तमिलनाडु आदि है।
हरी मिर्च की उन्नत किस्मे – अर्का मेहना, अर्का श्वेता, काशी सूर्य, पूसा सदाबहार, काशी अनमोल, काशी विश्वनाथ, जवाहर मिर्च 283, जवाहर मीर्च 218, अर्का सुफल आदि कुछ हरी मिर्च की उन्नत किस्मे है।
Green Chilli, Potato, Carrot, Green Chilli, Cabbage, Cauliflower, Brinjal, Bottle gourd, Bhindi(Ladies Finger), Raddish, Ridgeguard(Tori), Tomato, Cluster beans, Cucumbar(Kheera), Bitter gourd, Sweet Potato, Colacasia, Leafy Vegetable, Peas cod, Ashgourd, Amaranthus, Mango (Raw-Ripe), Duster Beans, Sweet Pumpkin, White Pumpkin, Onion, Cowpea(Veg), Sponge gourd, Banana - Green, Drumstick, French Beans (Frasbean), Indian Beans (Seam), Kartali (Kantola), Papaya (Raw), Pointed gourd (Parval), Pumpkin, Snakeguard, Rice, Masur Dal, Groundnut, Bajra(Pearl Millet/Cumbu), Paddy(Dhan)(Common), Moath Dal, Beaten Rice, Apple, Lemon, Banana, Water Melon, Papaya, Pineapple, Grapes, Mango, Jack Fruit, Cock, Fish, Hen, Goat, Duck, Cow, Pigs, She Goat, Ginger(Dry), Garlic, Chili Red, Egg, Arecanut(Betelnut/Supari), Ginger(Green), Squash(Chappal Kadoo), Knool Khol, Bull, Indian Beans(Seam), Pointed gourd(Parval) etc. are sold in North Tripura District. Through this website you can get latest price updates in North Tripura District.